Utställning

Arbetsgruppen som arrangerar klubbens utställningar!

Denna arbetsgrupp arbetar med att arrangera Svenska Briard- och Picardklubbens utställningar. Dessa är utställningar som är specialiserade för just briard och picard, s k rasspecialer eller specialutställningar, där domare väljs ut med tanke på just våra två raser. Varje år arrangeras tre olika utställningar - Svensk Briard- och Picardvinnare, Nordstjärnan och Bäst i Väst. Länkar till aktuella utställningar finns nedan. 

VI SÖKER FLER TILL AG UTSTÄLLNING!

Vi söker just nu fler som kan tänka sig arbeta inom AG Utställning. Vi söker alla som kan tänkas vilja hjälpa till, stort som smått. Inga förkunskaper krävs, bara engagemang!

Vill Du gå med i AG utställning? Tveka i så fall inte att höra av dig till arbetsgruppens sammankallande, Therese Sångberg. Hennes kontaktuppgifter finner du längst ner på sidan. 

Vill du läsa mer om utställningar?

Du hittar mer information om vad utställningar är och hur de fungerar genom att följa länken nedan. 

Utställningar 2020

Följ dessa länkar för att hitta mer information om de specifika utställningarna!

Utställningar 2019

Alla utställningar 2019 har nu gått av stapeln! Vi tackar alla som kommit och deltagit, hjälpt till, sponsrat och skänkt HPn. Vi hoppas att vi kan ses även nästa år. I denna stund planeras utställningarna för 2020. Du kan hitta länkar till dessa här ovan. 

Sammankallande:
Therese Sångberg 
E-post: real81@hotmail.com
Tel
0705 60 11 49

Certifierad Utställningsarrangör (CUA):
Therese Sångberg

 

Övriga AG utställning:
Annelie Appelqvist