Träning Tävling

Vad gör AG Träning/Tävling?

Arbetsgrupp Träning/Tävling planerar och arrangerar klubbens officiella tävlingar/KM. Vi planerar också in träningar och sammankomster med olika mål och teman. Briarden och Picarden är bägge utmärkta arbetshundar på alla nivåer och det vill vi gärna hjälpa till att uppmuntra.

Kontakta oss gärna om frågor som gäller träning och tävling.

Här anmäler du dig till tävling:
http://sbktavling.se/

Aktuellt!

Regelrevidering

Nu är det dags att vara med och påverka reglerna för 2022!

Reglerna för SBK:s tävlingsgrenar revideras med fem års mellanrum, och just nu pågår arbetet med reglerna som träder i kraft 2022. Briardklubben är tillsammans med andra rasklubbar och distrikt en remissinstans, och vi ska lämna våra synpunkter på det första regelförslaget den 1 september. 

Information om regelrevideringen samt remisserna i sin helhet finner du här.

AG träning och tävling ansvarar för att skicka in Briardklubbens remissvar till SBK, men vi vill gärna höra medlemmarnas åsikter och förslag. Så passa på att vara med och påverka genom att maila dina synpunkter om regler för bruks, lydnad (ej klass 3) och rallylydnad till crallo65@hotmail.com senast torsdag den 29 augusti!

 

Bli en del av AG Träning/tävling!

Har Du Briard eller Picard och brinner för träning och/eller tävling? Eller vill Du vara med och fixa träffar med andra glada klubbkompisar där ni kan prata hund, fika och göra roliga saker tillsammans med hundarna?

Vi behöver Din hjälp! Ju fler vi är som hjälper till, ju fler roliga saker kan vi arrangera.

Hör av Dig till oss i AG Träning/tävling!

loading...

Sammankallande
Carina Forslund
E-post: 

Övriga i AG Träning/Tävling
Mi Nilsson

Träning och tävling