Hemsida och Sociala Medier

Arbetsgruppen som sköter Svenska Briardklubbens Hemsida och Sociala Medier

Detta är arbestgruppen som arbetar hårt med att hålla Svenska Briard- och Picardklubbens hemsida och sociala medier levande! Vi uppdaterar med nyheter kring evenemang, handhåller topplistor för inskickade resultat bland våra arbetande och tävlande briarder och picarder, samt för arkiv för allt roligt som briard- och picardägare sysselsätter sig med! 

Hemsidan

Vi har som mål att hålla hemsidan aktiv och som en databas för nya som erfarna briard- och picardägare. Den ska hållas aktuell med nya resultat och rön, tips och tricks för allt vad man kan tänka sig. Vi lägger mer än gärna upp bilder på de Briarder eller Picarder som varit och visat upp sig, genom vårt bildspel på startsidan, lika gärna som vi förevigar en bortgången vän på vår sida för Änglahundar. Surfa gärna runt på hemsidan och ta del av allt vi har att erbjuda! 

Facebook

I skrivande stund är våra Sociala Medier främst gällande vår Facebooksida. Där håller vi våra medlemmar uppdaterade om nyheter inom klubben och på hemsidan, exempelvis gällande tävlingar eller läger. Det är även en källa för information vad gäller medlemsmöten och styrelseprotokoll. Klicka på Facebookloggan nedan för att ta Dig till vår Facebooksida!

Vill du bli en del av AG Hemsida och Sociala Medier?

Vi tar gärna emot hjälp från alla de medlemmar som önskar arbeta inom Hemsida och Sociala Medier. Det kan finnas uppgifter, stora som små, som kan behöva en extra hand, så tveka inte att höra av Dig! Skicka i så fall ett mail till oss på webmaster@briardpicardklubben.se!

Har ni förslag på hur hemsidan eller våra sociala medier kan bli bättre? Skicka i så fall ett mail till webmaster@briardpicardklubben.se

Sammankallande:
Christian Wigren
E-post: webmaster@briardpicardklubben.se
 

Övriga AG Hemsida och Sociala Medier:
Johanna Lax
Erika Sjöberg
Maria Larsson
Anna Wigren
Sofia Venemalm